Returpolicy

Avbeställning

Eftersom vi behandlar beställningar efter 30 minuter efter köpet, om du vill avbryta din beställning av någon anledning, vänligen kontakta oss på info@easyhearsverige.com inom 30 minuters köpfönster och vi kommer att hantera din begäran om avbokning i rätt tid.Retur

Vi har en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar efter att du har fått din artikel för att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i sin originalförpackning.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på

info@levins-stockholm.com Om din retur accepteras skickar vi dig instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först ha begärt en retur kommer inte att accepteras.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis. Du debiteras endast för returfraktkostnader (ej återbetalningsbara); ingen återställningsavgift debiteras för retur av en produkt.


Du kan alltid kontakta oss om du har frågor om returer på info@easyhearsverige.comSkador och problem

Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.Undantag / ej returnerbara artiklar

Vissa typer av varor kan inte returneras, t.ex. färskvaror (som livsmedel, blommor eller växter), specialanpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga artiklar) och varor för personlig vård (som skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer av farliga material, brandfarliga vätskor eller gaser. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte acceptera returer på reavaror eller presentkort.Utbyten

Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den vara du har, och när returen har accepterats gör du ett separat köp av den nya varan.Återbetalning

Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur, och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om återbetalningen godkänns kommer du automatiskt att återbetalas till ditt ursprungliga betalsätt. Kom ihåg att det kan ta 5-10 arbetsdagar för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och skicka återbetalningen.